Един на всеки 4 или 5 камиона на ГКПП Капитан Андреево

...
Един на всеки 4 или 5 камиона на ГКПП Капитан Андреево
Коментари Харесай

Петков от Капитан Андреево: поне 1 на 4-5 камиона е имал канцерогенни токсини

Един на всеки 4 или 5 камиона на ГКПП " Капитан Андреево " е имал афлатоксини, които са канцерогенни и са влизали в храната. Това съобщи някогашният министър председател Кирил Петков при посещаване на граничния пункт.

" Първият път, когато дойдохме на " Капитан Андреево ”, имаше една частна лаборатория, която контролираше всички зеленчуци и плодове, които влизаха на територията на страната. Само частни чиновници, страната я нямаше. Имаше един корупционен канал, през който минаваше цялата стока. Първата стъпка я направихме – България да си вземе контрола над пункта. Това, което ни учуди е, че от този момент един на всеки 4 или 5 камиона имаше афлатоксини, които са канцерогенни и които са влизали в храната на нашите деца ”, сподели Петков. По думите му със законодателна смяна от Политическа партия желаят да направят така, че частна компания да не може да ръководи народен обект, като българската граница. 

" Каналът за отровни храни го спряхме преди няколко месеца и знаете какво се случи от този момент – закани, опити за подкупи към хората, които го стопираха. През последните 15 години ние сме яли отрова. Всеки ден през " Капитан Андреево ” са влизали отровни домати, чушки и друго. 100% от портокалите, които минават през границата са със повишени пестициди. Половината лимони, които минават отсам са със повишени пестициди. Когато приказваме за корупция, не приказваме единствено за обири, приказваме за здраве. В последните 10 години оглавихме класациите по смъртност и заболявания. Това не е тъй като българите не спортуват, а тъй като ядем отрова ”, каза бившият вицепремиер и финансов министър Асен Василев.

" Големият проблем е, че когато попитахме униформените на границата за какво това се случва, те споделиха безшумно " Тук всичко се държи от Ами ". Кой е този Ами? Какви са тези прякори. Какъв човек като Ами може да управлява българската граница. Колко пари е плащал на господин Борисов за тези 12 години? ”, добави някогашният министър председател. И сподели още, че КАТ и държавни служби са отклонявали тирове на особено самостоятелен от тях паркинг преди границата, макар че са могли да преминат непосредствено.

Професор Николай Денков изясни в детайли какви са вредите от пестицидите върху организма на човек.

" Думата пестицид значи палач. Убиец на вредители. Когато са в ниска централизация, пестицидите могат да убиват гъбички, бактерии, червеи. Неща, които пречат на плодовете и зеленчуците. Когато са в по-висока централизация, вредят и на хората. Те нямат усет и аромат, няма по какъв начин да ги усетите. Затова всеки човек се доверява на страната, че храната в магазините не е рискова. Има три съществени групи последствия. Канцерогенен резултат – трансформира се ДНК структурата, стават тумори. Получават се непредвидени алергични шокове. Освен това, някои от пестицидите стартират да работят като хормони ”, сподели той, представен от Народоосвободителна въстаническа армия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР